RASPUNDERE CIVILA GENERALA

Oricat de unita ar fi echipa cu care lucrezi, oricat de bine pregatiti sunt oamenii pe care i-ai angajat, exista riscul unor accidente neprevazute, iar consecintele pot duce la cheltuieli nu tocmai de neglijat.

Afacerea ta e mai protejata cu asigurarea de raspundere civila generala

RASPUNDERE CIVILA PROFESIONALA

In desfasurarea activitatii profesionale  (de inginer , arhitect , avocat , expertcontabil , medic , etc )poti sa produci unor terte parti prejudicii financiare datorate unor erori, omisiuni sau neglijenta profesionala. Asigurarea de raspundere civila profesionala te va ajuta sa indrepti greselile asigurand continuitatea afacerii.

RASPUNDERE CIVILA MANAGERI (D&O)

Cand ai in responsabilitate o companie, taskurile din fiecare zi pot duce la oboseala, iar oboseala duce uneori la neglijenta si erori. 

Dar nu-ti face griji. Pentru orice greseala exista o rezolvare. 

Daca vrei sa fii sigur ca firma ta nu iese in pierdere din cauza unori erori, alege asigurarea speciala de raspundere civila pentru persoanele din conducerea companiei tale.

Astfel, orice risc financiar generat de greseli, neglijenta, omisiuni, raportari, declaratii false ori eronate din partea managerilor si administatorilor din compania ta este acoperit.