RCA

LA NOI GASESTI OFERTA  RCA DE LA 11 SOCIETATI DE ASIGURARE !

Riscurile acoperite de asigurarea RCA
Asigurarea RCA iti ofera protectie pentru prejudiciile de care tu sau angajatii tai  raspundeti, in baza legii, fata de terte persoane pagubite prin accidente de vehicule.

Despagubiri suportate pe asigurarea RCA: vatamari corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial, pagube materiale, pagube consecinta a lipsei de folosinta a vehiculului avariat, cheltuieli de judecata efectuate de catre persoana prejudiciata.
Limitele de despagubire acordate de asiguratori pentru daunele produse pe teritoriul Romaniei sunt stabilite prin Norme ale Autoritatii de Supraveghere Financiara la urmatoarele valori pentru anul2014: *pentru pagube materiale – 1.000.000 EUR/eveniment;
                            *pentru vatamari corporale si deces – 5.000.000 EUR/eveniment;

Limitele de despagubire acordate de asiguratori pentru daunele produse in afara teritoriului Romaniei sunt stabilite in conformitate cu legislatia in vigoare din statul pe teritoriul caruia s-a produs accidentul de vehicul si cu cel mai mare nivel de despagubire dintre cel prevazut in legislatia respectiva si cel prevazut in contractul de asigurare.

Cu AG BROKER  ai siguranta ca problemele pe care le-ai putea pricinui celorlalti participanti la trafic vor fi rezolvate fara prea multe batai de cap, iar despagubirile se vor plati rapid. Seriozitatea si profesionalismul angajatilor AG BROKER se evidentiaza in momentele cheie – plata despagubirilor.


SOLICITA OFERTA