AG     BROKER
                       Asigurari si Daune
 "  un parteneriat pentru viitor  "
ASIGURAREA DE CREDITE SI GARANTIIDe ce ai nevoie de protectia financiara oferita de asigurarile de credite comerciale interne pe termen scurt si de asigurarile de garantii?

Intr-un   mediu  concurential  si  riscant din  perspectiva  bonitatii  si  stabilitatii  financiare a partenerilor de afaceri  (clientii debitori ) , asigurarile  de credite comerciale  reprezinta  cea  mai  buna  modalitate  de  a-ti proteja si dezvolta afacerea.

Vanzarile de marfuri sau prestarile de servicii cu plata la termen sunt expuse riscului de neplata a creditului comercial . Lipsa protectiei financiare  in astfel de situatii  iti poate  cauza prejudicii majore: de la pierderea profitului la criza de lichiditati, blocaje financiare si regresul afacerii, pana la falimentul companiei.
Asigurarea  de  credite comerciale  este  un  instrument  eficient  de management al riscului, care te ajuta sa previi  si   sa   minimizezi   riscurile  asociate  contractelor comerciale  , protejandu-ti  afacerea  si  activele companiei.
Asigurarea  de  garantii  este  o  alternativa la scrisoarea de garantie bancara, produsul fiind din ce in ce mai solicitat  de catre companiile care  participa la diverse licitatii pentru achizitiile publice de bunuri si servicii si / sau  de catre companiile care incheie sau au in derulare contracte de executie de lucrari de constructii cu beneficiari privati sau autoritati publice.

De ce sa alegi asigurarea de Credite si Garantii de la AG BROKER ?

AG BROKER , te ajuta sa alegi  asigurarea avantajoasa pentru tine care te va proteja in situatii neplacute , te va scuti de batai de cap inutile  si  iti pune la dispozitie ofertele societatilor de asigurare care pot raspunde  exigentelor  tale in materie de protectie :

  • poti alege riscurile la care vrei sa fii protejat
  • poti alege modalitatea de plata: integral sau in rate
  • poti alege daca doresti sa inchei polita cu fransiza sau fara
Tipuri de asigurari  :

Asigurarea de Credite Comerciale

Asigurarea de Garantii 


Solicita oferta AG BROKER prin formularul de la sectiunea CONTACT, sau prin email la adresa 
office@agbroker.ro sau prin telefon la numerele 0726 237 296,  0766 150 150.